SHProd.net

Web-suunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme tilauksesta erilaisia web-projekteja, kuten esimerkiksi sivustoja, webin avulla ylläpidettäviä rekisterejä ja tietokantoja (esim. jäsenrekisterit), mainoksia ja bannereita, sekä php-skriptejä kuten vaikkapa lomakkeenlähetys.

Web-sivut voivat käyttää hyväkseen mm. tietokantoja, php-skriptejä ja salasanasuojauksia. Nämä ominaisuudet vaativat toimiakseen kyseisen tuen palvelimelta, jossa sivustoa pidetään. Jotkin palvelut, kuten vaikkapa lomakkeen lähetys voidaan toteuttaa myös siten, että skripti sijaitsee tällä palvelimella jolloin php-tukea ei vaadita asiakkaalta.

Esimerkkejä

Toteuttamiamme sivustoja ovat mm. tämä sivusto, suuri osa Suomen Pöytätennisliiton sivuista, Turun Pyrkivän pöytätennisjaoston sivusto ja Turun Pyrkivän veteraanijaoston sivut . Mahdollisia totutuskohteita ovat vaikkapa seuran sivut, jäsenrekisterit, nettikaupat, foorumit, viestijärjestelmät, sähköpostilistat yms.

Kiinnostaako?

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit meidän toteuttavan web-projektin puolestasi, ota rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostitse tai palautelomakkeella. Hinnasta sovitaan erikseen jokaisen projektin kohdalla, sillä se riippuu paljolti työn laajuudesta, käytettävistä tekniikoista ja erikoistoiveista.